Coacăzeeria – un brand creat pentru a satisface nevoia consumatorului de produse naturale

Povestea din spatele denumirii brandului este legată de dorința clientului de a reveni la rădăcinile rețetelor de dulciuri sănătoase care au fost transmise din generație în generație. Numele brandului Coacăzeeria este o combinație de două cuvinte.

Cuvântul Coacăze, care este ingredientul principal în produse și cuvântul Feerie, basm, sentimentul de uimire pe care clienții îl au atunci când gustă rețetele brandului.

Client

  • Andreea Baciu

Livrabile

  • Nume brand
  • Logo design
  • Animare logo
  • Design cărți de vizită
  • Design de etichetă pentru dulceață
  • Design de etichetă pentru sirop
  • Design de etichetă pentru nectar

Logo Design &

Identitate

Motivul pentru care am ales designul logo-ul scris de mână a fost foarte simplu după ce am aflat povestea din spatele brandului și ceea ce clientul a vrut să livreze.

Scrisul de mână este excelent în reprezentarea a ceea ce Coacăzeeria face – conexiune personală cu clienții săi. De asemenea, se referă la unicitatea brandului - că toate produsele sunt realizate manual.

Design de etichete și simulări

Design de ambalaj

Simplu, cu dragoste

Înainte de a deschide borcanul, consumatorul intra în contact cu ambalajul și apoi testează produsul. Astfel, ambalajul este responsabil pentru a face prima impresie asupra consumatorilor atunci când produsul este pe raft.

Moto-ul designului ambalajelor Coacăzeeria a fost păstrarea acestuia cât mai simplu, cum sunt și rețetele produselor, cu mai puține elemente vizuale care să faciliteze concentrarea clientului asupra a ceea ce este important – ingredientele naturale.

Vocea clientului

Fără îndoială, ca Alex să ne creeze logo-ul și etichetele a fost cea mai bună decizie pentru brandul nostru. Ne-a ascultat cu atenție viziunea și contribuția sa a fost cu adevărat valoroasă pentru a lansa brandul Coacăzeeria.
Alex a fost o adevărată inspirație deoarece a venit cu numele și logo-ul potrivite, aducând la viață, în cel mai autentic mod, esența poveștii noastre.
Dacă sunteți în căutarea unui partener creativ, cu un mare simț al stilului, al calității și al autenticității, Alex e cea mai bună alegere!

Andreea Baciu