Designul bine făcut

te diferențiază de competiție transformă vizitatorii în clienți crește încrederea în brand

Designul bine făcut te diferențiază de competiție.

A lucra cu Alex este ușor deoarece este cu adevărat dedicat satisfacției clienților. Mi-a pus întrebările potrivite pentru a se asigura că sunt mulțumit de design. Se remarcă prin capacitatea sa de a răspunde la un brief și de a asculta cu adevărat nevoile clientului, acceptând feedback pe parcursul întregului proces de design pentru a crea ceva ce a impresionat pe toată lumea.

Cristina GheorgheManaging Partner la Human Resources Quality Services

Alexandru Baciu mi-a fost recomandat de un prieten - deci recomandările funcționează! 🙂 Îl recomand cu căldură pe Alex. lucrează foarte bine, propune soluții corecte și viabile și, mai mult decât atât, este foarte implicat, tratând proiectul ca și cum ar fi al lui. Mă bucur că l-am cunoscut și știu că pe viitor nu va trebui să mai caut altă companie sau alt designer.

Christian NistorOwner, Asaltul Lupilor

Sunt extrem de mulțumită de noua mea identitate de brand pentru. Alex a făcut o treabă minunată cu branding-ul meu! A prezentat designuri atât de bune încât a fost greu să aleg unul. În final, am ales preferatul meu și el a lucrat cu dedicare la câteva ajustări pe care le-am cerut. Sunt atât de încântată încât acum refacem și site-ul Trainart! Este foarte talentat și creativ!

Adriana BoscaniciOwner, TRAINART

Am avut plăcerea de a lucra cu Alexandru pentru Microsoft. Alexandru este un designer grafic profesionist de la care ai foarte multe de învățat și este întotdeauna dispus să împărtășească cunoștințele și experiența sale.

Raluca MiranceaProposal Manager, Microsoft

Am lucrat cu Alex pe mai multe proiecte si am fost foarte multumit. Impreuna cu el am dezvoltat in cadrul Fundatiei Progress mai multe proiecte interesante care au avut un impact foarte fain si au fost apreciate de public. Am lucrat cu el sub presiune, contra timpului, dar mereu am obtinut un super produs. Recomand Pixlab cu mare incredere!

Robert PelinProject Manager, Progress Foundation Romania

Pot să mă declar extrem de mulțumit. Cu ajutorul Pixlab am o identitate vizuală și un site de nota 10+ www.mihaibaciu.com
Recomand cu mare încredere și pot să stau mărturie oricând pentru profesionalismul lui Alex.

Mihai BaciuOwner, www.mihaibaciu.com

A lucra cu Alex a fost o adevărată plăcere! Am colaborat cu el la două proiecte de grafică animată și editare video pentru Fundația Progress și suntem foarte mulțumiți de rezultate! Are abilitatea de a se adapta cu ușurință la situații în continuă evoluție. Foarte pasionat de ceea ce face, standardele de calitate sunt întotdeauna atinse.

Andreea DumitrescuCommunications and Social Media Coordinator, Progress Foundation Romania
Graphic design
Graphic design

Graphic design

Indiferent că vorbim de bannere, postere, cataloage de prezentare, pliante, roll-upuri, prezentare PPT, etichete de produs, designul trebuie să te ajute să ai materiale de marketing eficiente și să te diferențiezi de competiție.
Website design
Website design

Website design

Un site web eficient este esențial pentru ca afacerile să își stabilească o prezență online. Prioritizăm experiența utilizatorului creând site-uri atrăgătoare vizual, intuitive și perfect adaptate pentru telefon, optimizând astfel șansele de conversie.
Logo Design
pixlab
Logo Design

Logo Design

Consumatorii nu caută doar produse, ci și povești cu care să rezonanze. Un logo este puternic prin unicitate și memorabilitate, asigurând că brandul tău se distinge de competiție.
Editare video & animații 2D
Editare video & animații 2D

Editare video & animații 2D

Editarea video profesională poate îmbunătăți semnificativ rata de angajament si retenție a utilizatorilor pe site-uri web și social media. Prin realizarea videoclipurilor de înaltă calitate și animații personalizate, poți contribui semnificativ la diferențierea față de competiție.
UI-UX Design
UI-UX Design

UI-UX Design

UX Design îmbunătățește interacțiunea în mediul digital, oferind experiențe fluide, captivante și ușor de utilizat. Explorăm nevoile utilizatorilor pentru a crea soluții vizual atrăgătoare, intuitive și adaptabile.

De ce pixlab?

Ascultare. Rezultate. Livrare

La pixlab, ideile sunt ascultate cu atenție, iar apoi transformate în rezultate tangibile, livrate la timp. Efortul nostru comun asigură succesul proiectului tău. Valoarea pe care o punem pe comunicare deschisă și feedback continuu întărește colaborarea, facilitând un proces dinamic de creație care răspunde perfect nevoilor tale.

Atenție la nevoile tale

Explorând cu atenție nevoile tale prin întrebări bine targetate și atenție la detalii, așteptările se transformă în soluții concrete. Această abordare asigură că fiecare proiect este adaptat pentru a reflecta viziunea și obiectivele tale, garantând rezultatele dorite.

Design centrat pe utilizator

Adoptarea abordării centrate pe utilizator este fundamentală la pixlab. Un design modern și minimalist creează experiențe intuitive, plăcute și memorabile. Soluțiile vizuale propuse nu doar atrag atenția, dar și consolidează o relație durabilă între brand și utilizatori.