Mihai Baciu – un trainer cu peste 15 ani de experiență care dezvoltă și livrează cursuri de formare profesională

Livrabilele pentru acest client sunt strâns legate de modul personal de lucru al trainerului– axat pe experiențe cât mai relevante posibil pentru participantul la clasă, pe interacțiunea față în față.

Pentru a surprinde esența logo-ului, iconurilor și site-ului, am avut în minte viziunea lui Mihai asupra formării, care este cea a unei profesii nobile care vine cu satisfacție instantanee și recompensă prin rezultatele obținute.

Client

  • More Than Business

Livrabile

  • Logo design
  • Design cărți de vizită
  • Design website
  • Design reprezentare cursuri

Logo Design &

Identitate

Eleganța este cheia...

Un design bun care își atinge scopul nu iese în evidență prin aglomerarea de elemente grafice; dimpotrivă, acesta scoate la iveală natura complexă a brandului transformând-o în ceva simplu cu un mesaj ușor de transmis clientului.

Ținând cont că logo-ul dă prima impresie și poate avea un impact asupra percepției clientului despre un brand, am optat pentru un logo elegant, proiectat în albastru, care transmite profesionalism și încredere.

Design imagini

website

Totul este despre ce trasmite...

Imaginile au fost concepute într-un mod minimalist și reprezintă cursurile pe care Mihai le oferă clienților săi: managementul conflictelor, managementul timpului, creativitate și inovație, formare de formatori, abilități de negociere, abilități de vânzare, motivare și automotivare, abilități de prezentare, dezvoltarea echipei.

Imaginile reprezentative au scopul de a atrage posibilii clienți și de a-i ghida către scopul dorit– segmentarea vizitatorilor, în funcție de gradul lor de interes.

Website

website

Custom-made este noul trend

Site-ul se bazează în cea mai mare parte pe ilustrații digitale personalizate. Ele susțin în mod eficient percepția rapidă a informațiilor și mai mult decât atât, sunt foarte apreciate pentru originalitate. Utilizarea acestor imagini ajută la creșterea gradului de utilizare și navigarea intuitivă.

Vocea clientului

Pot să mă declar extrem de mulțumit. Cu ajutorul Pixlab am o identitate vizuală și un site de nota 10+ www.mihaibaciu.com
Recomand cu mare încredere și pot să stau mărturie oricând pentru profesionalismul lui Alex.

Mihai Baciu