PORTOFOLIU

Împreună ajungem la rezultatele dorite.

Filter

pixlab

Logo Design

Consumatorul de astăzi nu cumpără doar de la un brand, ci i se alătură. Acesta este motivul pentru care cele mai bune branduri sunt simple: sunt ușor de înțeles și imposibil de ignorat.

Website design

Realizarea unui website, având în vedere experiența user-ului, poate avea un impact enorm asupra afacerii tale. Clienții aleg să folosească site-uri care sunt bine concepute, cu o interfață plăcută și sunt ușor de folosit.

Animații 2D

Dacă o imagine transmite o mie de cuvinte, imaginați-vă ce pot face 30 de cadre pe secundă! Fiecare animație ajută la ilustrarea poveștii din spatele unui brand.

Editare video

Serviciile de editare video oferite includ: montaj video, colorizare, postprocesare sunet, adăugare texte, adăugare/editare motion graphics. Toate pentru a te ajuta să ieși în evidență față de competitori.

Alege pixlab

Ascultare. Rezultate. Livrare.

Îmi ascult clienții și mă asigur că ajungem la rezultatele dorite iar proiectul este gata la timp.

1

Atenție la nevoile tale.

Sunt atent la ce îți dorești și prin adresarea întrebărilor potrivite, așteptările tale devin realitate.

2

Design modern și minimalist.

Stilul meu creativ iese din tiparele învechite și insipide. Noul și ineditul mă reprezintă!

3

Vocea clientilor

Andreea Baciu
Andreea Baciu
2021-10-01
recommends
Fără îndoială, ca Alex să ne creeze logo-ul și etichetele a fost cea mai bună decizie pentru brandul nostru. Ne-a ascultat cu atenție viziunea și contribuția sa a fost cu adevărat valoroasă pentru a lansa brandul Coacăzeeria. Alex a fost o adevărată inspirație deoarece a venit cu numele și logo-ul potrivite, aducând la viață, în cel mai autentic mod, esența poveștii noastre. Dacă sunteți în căutarea unui partener creativ, cu un mare simț al stilului, al calității și al autenticității, Alex e cea mai bună alegere!
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe
2021-09-30
recommends
A colabora cu Alex este ușor, deoarece este cu adevărat angajat să satisfacă nevoile clienților. Mi-a pus întrebările potrivite pentru a mă asigura că sunt mulțumită de design. Excelează în a asculta cu adevărat ceea ce are nevoie clientul, acceptând feedback pe tot parcursul procesului de creație pentru a crea ceva de care toată lumea a fost impresionată. M-a ajutat să găsesc numele mărcii mele: Beetreat. A fost dragoste la prima vedere! Designul siglei și designul etichetelor au rezonat imediat cu viziunea mea. Aș lucra din nou cu Alex – nu numai că este o plăcere să lucrez cu el dar a oferit și rezultate grozave!
Robert Pelin
Robert Pelin
2021-09-17
recommends
Am lucrat cu Alex pe mai multe proiecte si am fost foarte multumit. Impreuna cu el am dezvoltat in cadrul Fundatiei Progress mai multe proiecte interesante care au avut un impact foarte fain si au fost apreciate de public. Am lucrat cu el sub presiune, contra timpului, dar mereu am obtinut un super produs. Recomand Pixlab cu mare incredere! Multam Alex pentru toate proiectele realizate si pentru implicarea ta!
Dan Lacusta
Dan Lacusta
2021-09-09
recommends
Am lucrat cu Alex de la Pixlab pe mai multe proiecte și a fost o mare plăcere. În calitate de manager de proiect, este o ușurare să știi că, după ce ai configurat totul, nu trebuie să verifici zilnic sau să oferi feedback după feedback fără niciun rezultat. Cu siguranță aș lucra din nou cu el, ori de câte ori va apărea un proiect potrivit!
Ana Turcoman
Ana Turcoman
2021-09-06
recommends
Am colaborat foarte bine cu Pixlab. Raspund repede, au spirit practic si artistic si sunt de incredere. Recomand cu placere!
Luminita Tudor
Luminita Tudor
2021-09-03
recommends
Mulțumim Pixlab pentru identitatea vizuală a mărcii noastre Hypnotic. Se potrivește perfect! Designul este curat, elegant și profesionist, exact așa cum am cerut! 😌
Relu Statescu
Relu Statescu
2021-09-03
recommends
Un profesionist! Portofoliul său vorbește de la sine!
Fidan Ekmez
Fidan Ekmez
2021-05-26
recommends
Am lucrat cu Pixlab pentru crearea logo-ului si website-ului clinicii noastre http://www.swissestheticsclinic.com/fr/ Ne doream un site elegant, ce sa defineasca profesionalismul, oferindu-le viitorilor nostri pacienti increderea ca merg pe maini bune. In urma discutiilor si atentiei acordate chiar si cererilor minimaliste, Pixlab ne-a creeat un logo si site peste asteptarile noastre. Mii de multumiri Pixlab, pentru atentia acordata cerintelor clientilor, profesionalismul si unicitatea in creatie. Recomand cu multa incredere, Pixlab!
Anna Matei
Anna Matei
2021-05-25
recommends
În urma recomandărilor pozitive cu privire la munca dumneavoastră, am decis să apelez la serviciile dumneavoastră în ceea ce privește site-ul Clinicii noastre http://www.swissestheticsclinic.com/fr/ Am doar complimente grozave și nu pot decât să vă mulțumesc pentru profesionalismul, sfatul, responsabilitatea dumneavoastră și toate abilitățile de care ați dat dovadă. Sunt foarte fericită și mulțumită că am avut încredere în tine și te voi recomanda cu mare plăcere altor persoane interesate. Cu stimă, Aneta Giubalca
Petrisor Adelina
Petrisor Adelina
2021-03-31
recommends
Multumesc, Pixlab! Multumesc, Alexandru Baciu! Cand am.luat legatura cu tine stiam ca vreau ceva, dar nu stiam ce vreau, habar nu aveam ce sa scriu in chestionarul pe care mi l ai trimis, dar ai reusit sa intelegi exact ce vreau din stangaciile scrise de mine si te ai miscat extrem de rapid pentru ca, evident, ma si grabeam sa apar inainte de sarbatorile de iarna. Abia acum, dupa 4 luni de identitate "Adelice" realizez cat de mult iti datorez si cat de mult imi place ce a iesit! Profesionalism, pasiune, seriozitate, succes = PIXLAB!

Vrei să construim ceva memorabil împreună?