Adriana Boșcănici Coaching

Livrabilele pentru Adriana sunt strâns legate de modul personal de lucru al coach-ului – concentrat pe rezultate, orientat spre obiectiv.

 

Scopul în construirea identității vizuale a brandului a fost de a se face recunoscută printre alți coachi.

Client

  • Adriana Boșcănici

Livrabile

  • Logo design
  • Website design

Logo design &

Identitate

Direct la țintă

Un design bun care își atinge scopul nu iese în evidență; dimpotrivă, acesta scoate la iveală natura complexă a brandului transformând-o în ceva simplu cu un mesaj ușor de transmis clientului.

Având în vedere că logo-ul dă prima impresie și poate influența percepția clientului asupra unui brand, am început să-l schițez pe baza ideii de busolă, care iți arată calea pe care o cauți.

Website

Drumul cel mai scurt...

Atunci când un website este structurat în mod corect, acest lucru are un impact enorm asupra businessului.

Website-ul Adrianei se bazează pe două principii – ușor de utilizat cu o structură intuitivă. Designul acestui site web își îndeplinește funcția preconizată prin transmiterea mesajului său particular, în timp ce implică vizitatorul.

Website-ul a fost realizat în Wordpress cu ajutorul unei teme premium foarte customizabilă.

Vocea clientului

Sunt extrem de mulțumită de noua mea identitate vizuală. Alex a făcut o treabă minunată cu branding-ul meu! A prezentat modele din care a fost atât de greu de ales. Până la urmă, mi-am ales preferatul și el a lucrat cu sârguință la unele ajustări pe care le-am cerut.
Sunt atât de încântată că acum refacem site-ul Trainart! Este foarte talentat și creativ!

Adriana Boscanici